Sydän.fi: Läsnäoloa, hengitystä, oman kehon kuuntelua

Tutustu artikkeliin

Toiminta

Psykofyysinen fysioterapia

Psykofyysinen fysioterapia on fysioterapian erikoisala, jonka tavoitteena on ihmisen toimintakyvyn ja hyvinvoinnin edistäminen, asiakkaan elämän eri osa-alueet kokonaisvaltaisesti huomioiden.

Keskeistä on kokemuksellinen oppiminen. Terapiassa pysähdytään kehollisten kokemusten sekä niistä nousevien tunteiden, ajatusten ja oivallusten äärelle.

Tutustu tarkemmin!

Muita palveluita

Työhyvinvoinnin tukeminen

Tarjoan työhyvinvointi-ryhmien ohjausta sekä luentoja työyhteisön tarpeisiin suunniteltuna. Myös yksilölliset työhyvinvointia tukevia käynnit onnistuvat.

Työpajat

Erilaisia teemallisia workshoppeja ja teemailtoja, joissa voi tutustua kokemuksellisesti psykofyysisen fysioterapian menetelmiin.

Lue lisää palveluista

Toimitila

Toimitilat löytyvät Salpausselänkadulta, aivan Kouvolan keskustasta. Toimitilat löytyvät 4. kerroksesta ja sisäänkäynti on rakennuksen sisäpihalta.

Katso esittely

Yhteistyökumppanit

Henkilökuva

"

Terapeuttina haluan panostaa kiireettömään ja aitoon läsnäoloon, jossa ihminen tulee kuulluksi

Hei, olen Hertta.

Olen 44-vuotias kouvolalainen fysioterapeutti, yrittäjä ja perheenäiti.

Fysioterapeuttina olen erikoistunut sekä psykofyysiseen että neurologiseen fysioterapiaan, ja molemmista minulla on vuosien työkokemus. Fysioterapia Hertassa olen keskittynyt psykofyysiseen fysioterapiaan. Asiakkaiden kanssa jaetut hetket ovat minulle ilo ja voimanlähde työssäni, jokainen kohtaaminen tuntuu ainutlaatuiselle. Olen kiitollinen saadessani kulkea asiakkaan rinnalla kappaleen matkaa - olla jakamassa kokemuksia ja oivalluksia.

Yrittäjänä nautin vapaudesta kehittää työtäni persoonaani sopivalla tavalla. Esteettisyys on minulle tärkeää, myöskin fysioterapiatyössä. Kaunis ja rauhaa henkivä toimitila on oleellinen osa työtäni ja levon paikka itsellenikin. Teen yhteistyötä useiden eri alojen ammattilaisten kanssa, mikä tuo työnkuvaani monipuolisuutta ja antaa mahdollisuuden kehittyä omassa ammatissa laajemmasta näkökulmasta käsin. Ajatusten jakaminen ja yhteistyön ideoiminen eri alojen osaajien kanssa on inspiroivaa ja suuri ilo.

Perheeseeni kuuluu aviomies, kaksi täysi-ikään ehtinyttä poikaa sekä yläasteikäinen tytär. Lisäksi meillä asuu pieni valkoinen länsiylämaanterrieri, koko perheen paras ystävä Hessu. Liikkuminen on aina ollut tärkeä vapaa-ajan harrastukseni - hiihto, suunnistus, kalliokiipeily ja muodostelmaluistelu ovat olleet elämäni lajeista rakkaimpia. Rauhallinen luonnossa kulkeminen ja luonnon kuvaaminen sekä puutarhanhoito ovat minulle parasta palautumista. Nautin suuresti myös kulttuurista, erityisesti konserteista ja teatterista. Arkipäivän ilojani ovat ihana tuoksuva tee ja kukat maljakossa.

Lue lisää!
asas