Palvelut

Psykofyysinen fysioterapia

Yksilöt ja ryhmät

Fysioterapian sisältö ja tavoitteet suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa hänen omien toiveiden, tarpeiden ja voimavarojen mukaan. Psykofyysinen fysioterapian sisältö voi olla kuntoutuksellista tai ennaltaehkäisevästi hyvinvointia tukevaa. Fysioterapiaan voi tulla myöskin vain hengähtämään arjen keskellä ilman erityisiä tavoitteita.

Psykofyysisessä fysioterapiaryhmässä (ryhmäkoko max.6 hlöä) voidaan käsitellä esimerkiksi kipuun, uneen, jännittyneisyyteen, rentoutumiseen ja palautumiseen liittyviä teemoja. Alkavista avoimista ryhmistä tiedotetaan erikseen mm. paikallislehdissä ja some-kanavilla. Voit myös tiedustella ryhmänohjauksia esim. työyhteisölle tai muulle pienryhmällesi.

Lisätietoja psykofyysisestä fysioterapiasta löydät täältä.

Työhyvinvoinnin tukeminen

Fysioterapia Hertasta voi tilata työyhteisöille suunnattuja, esimerkiksi tyky-päiviin soveltuvia luentoja ja työpajoja, joiden sisältö suunnitellaan työyhteisöön erityistarpeiden mukaan. Aiheina voi olla esimerkiksi palautuminen, rentoutuminen, hyvä uni ja stressin säätelyn taidot. Tarvittaessa myöskin yksilöllisiä ohjauskäyntejä työyhteisön jäsenille. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Työpajat

Erilaisia teemallisia workshoppeja ja teemailtoja, joissa voi tutustua kokemuksellisesti psykofyysisen fysioterapian menetelmiin. Seuraa ilmoittelua, jos kiinnostuit!

Ajanvaraus

Aikoja voit tiedustella suoraan sähköpostilla, yhteydenottolomakkeen kautta tai puhelimitse/tekstiviestillä numerosta 045 1438555.

Hinnasto

Palvelu 45 min 60 min 90 min
Psykofyysinen fysioterapia 72 € 79 € 109 €
Luennot, ohjaukset ja työpajat Hinnoittelu tapauskohtaisesti. Pyydä tarjous!

Lahjakortti

Haluaisitko antaa lahjaksi rentouttavan lepohetken kauniissa ympäristössä?

Fysioterapia Hertan palveluihin voi ostaa myös lahjakortin. Lahja voi sisältää esimerkiksi hierontaa ja rentoutumisen ohjausta saajan toiveiden mukaan.

Kysy lisää lahjakorteista!

asas